Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

10 Πλεονεκτήματα του Φιλτραρισμένου Νερού


  1. Τα φίλτρα νερού παρέχουν καλύτερη γεύση και καλύτερη οσμή στο πόσιμο νερό με την αφαίρεση του χλωρίου και βακτηριακές μολυσματικές προσμείξεις.

  1. Τα φίλτρα νερού στο σημείο χρήσης αφαιρούν τις επιβλαβείς ουσίες από την είσοδο στο σώμα ακριβώς πριν την κατανάλωση.

  1. Η αγορά ενός φίλτρου πάγκου αποτελεί μία πηγή καθαρού, υγιεινού νερού που κοστίζει πολύ λιγότερο από το εμφιαλωμένο νερό.

  1. Τα φίλτρα νερού μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο από τον καρκίνο του παχέως εντέρου και του καρκίνου της ουροδόχου κύστεως με την αφαίρεση του χλωρίου και των υποπροϊόντων του από το πόσιμο νερό.

  1. Ένα φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα μπορεί επιλεκτικά να αφαιρέσει επικίνδυνους ρυπαντές από το πόσιμο νερό ενώ διατηρεί υγιή τα χημικά συστατικά που εξισορροπούν το pH του πόσιμου νερού.

  1. Πίνοντας καθαρό, φιλτραρισμένο νερό προστατεύει το σώμα μας από ασθένειες και οδηγεί σε συνολικά μεγαλύτερη υγεία.

  1. Ένα φίλτρο νερού παρέχει καθαρό, υγιεινό νερό για μαγείρεμα όπως και για πόση.

  1. Τα φίλτρα νερού μειώνουν τον κίνδυνο γαστρεντερικής νόσου κατά περισσότερο από 33% αφαιρώντας το κρυπτοσπορίδιο από το πόσιμο νερό.

  1. Η κατανάλωση καθαρού νερού είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα παιδιά. Τα φίλτρα νερού παρέχουν το πιο υγιεινό νερό για την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών.

  1. Τα φίλτρα νερού προσφέρουν την τελευταία γραμμή άμυνας ανάμεσα στο σώμα και τα πάνω από 2100 γνωστών τοξινών που μπορεί να περιέχονται στο πόσιμο νερό.


Ηλίας Παπαποστόλου MSc
6947677636
http://technologianerou.blogspot.com/

23-2-2011: http://www.volospress.gr/?p=2283

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου